Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
18 JUL, 2019

Vols treballar amb nosaltres?

Vols treballar amb nosaltres?
A LUISA LAGO estem orgulloses de comptar amb les millors especialistes en manicura, pedicura, i ungles de gel i porcellana. A la nostra escola hem format professionals que àdhuc segueixen amb nosaltres des de fa 20 anys, i unes altres que estan treballant en els millors centres.

Amb la nostra professora IOANA CRISTESCU realitzem regularment cursos avançats de formació en diverses tècniques de manicura, i també de perfeccionament en decoracions d'ungles amb stamping, aerògraf i a mà alçada. Les nostres pedicures són reconegudes per la seva excel·lència i la nostra ManiPedi 45® ens permet realitzar de forma simultània tots dos serveis en la meitat de temps.

Si vols formar part dels nostres equips ara tens una oportunitat única per a perfeccionar-te de forma gratuïta. Hi ha diverses places disponibles! Si compleixes aquests requisits:

- 2 anys d'experiència realitzant manicures i pedicures en un saló d'ungles acreditat
- viure a Barcelona o voltants
- tenir ganes de superar-te i de treballar en equip

envia'ns el teu CV a info@luisalago.com i podràs participar del nostre procés de selecció. T'esperem!