Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
10 JUNY, 2019

Gaudeix de l'estiu sense pél

Gaudeix de l'estiu sense pél
A Luisa Lago BARCELONA t'oferim els millors tractaments de fotodepilació professional per la qualitat dels nostres avançats equips de depilació i l'experiència de més de 10 anys de les nostres tècniques.

El nostre equip Ellipse, avalat clínicament, ens permet realitzar tractaments complets amb major eficàcia i menor nombre de sessions que amb altres sistemes de fotodepilació. En una primera visita d'avaluació gratuïta estudiem el teu tipus de pell i de borrissol, per a personalitzar la potència del tret i optimitzar el resultat. Després de cada sessió decidirem el temps que ha de transcórrer fins a la pròxima, respectant el cicle de creixement del borrissol per a poder actuar en la fase en la qual es troba unit al fol·licle i aconseguir un major índex d'eliminació del borrissol.

I si tens pél blanc, borrissol ros o molt fi també pots eliminar-los amb la depilació elèctrica. La depilació elèctrica és l'únic sistema de depilació definitiu i és un complement perfecte per als nostres tractaments de fotodepilació professional.

Informa't AQUI de forma gratuïta i sense compromís sobre nostra fotodepilació professional!